Vujošević: Partizan je pravio vrhunske rezultate i bez novca

Izvor: Beta Video, 17.Avg.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Partizan je pravio vrhunske rezultate i bez novca

BEOGRAD - ``Otišao sam na odmor pa sam video da je po medijima glavno pitanje bilo da li ću ja da ostanem trener Partizana. Ne znam da li je tu razlog sportski neuspeh, jer Partizan je klub sa najviše uspeha u ovoj regiji, pogotovo u srazmeri sa uslovima. Došlo je vreme da je za vrhunske uspehe potrebno mnogo novca. Partizan je pravio vrhunske rezultate i bez novca i neplaćen i bez para, i meni je jasno zašto je vođena kampanja koja je vođena protiv mene i s kojim namerama``, rekao je trener Partizana Duško Vujošević Vujošević. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Vujošević: Mešam se u politiku sve dok se politaka meša u sport

Izvor: Beta Video, 17.Avg.2015

BEOGRAD - ``Ako je potrebno da (Srpska) napredna stranka uđe u Partizan da bi dobio dobre sponzore, to treba da se kaže.Svaka vlast se analizira kad prođe. To na moju žalost neće biti tako brzo, ali biće jasno šta je rađeno i kako je rađeno. Priča se da se mešam u politiku. Ja se mešam u...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.