Vujošević: Partizan ima tradiciju, ali je Trinkijerijev rejting veći

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Partizan ima tradiciju, ali je Trinkijerijev rejting veći

Legendarni trener košarkaša Partizana Duško Vujošević smatra da je taj klub napravio pravi potez što je doveo italijanskog stručnjaka Andreu Trinkijerija.

Vujošević kaže da, ako je to moguće meriti, Trinkijeri u ovom trenutku ima veći rejting od Partizana, premda crno-beli imaju tradiciju.

"Imam veoma lepo mišljenje o njemu i kao treneru i kao čoveku. Činjenica je da je Partizan klub sa velikom tradiciijom, ali ako može na taj način da se meri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rejting kluba i rejting Trinkijerija kao trenera, sigurno je u ovom momentu veći rejting Trinkijerija. U tom smislu je i hrabar njegov potez da dođe u Beograd i u Partizan. Naravno, želim mu sve najbolje. Partizan je klub velike tradicije, a tradicija je lepota koja se čuva. Siguran sam da će on da je odbrani, sačuva i nadgradi", kazao je Vujošević za Sport klub.

Vujošević naglašava da nikakva ozbiljna priča ne može da se sprovede u delo bez ozbiljnog trenera i sistema komandovanja sličnog onom u vojsci.



"Dobri treneri, a Trinkijeri to jeste, su retke ptice, oni imaju vrednost i drago mi je što su ljudi iz Partizana shvatili da je trener jako značajan i da je najskuplji loš trener bez obzira na to koliko prima platu. Drago mi je što su konačno shvatili da moraju da plate trnera. Gubitak je kada nemaju dobrog i iskusnog trenera"
, rekao je Vujošević.

Nekadašnji trener crno-belih je napomenuo da bi Trinkijeriju pomogao, mada dodaje da treneru kakav je Italijan pomoć verovatno neće ni biti potrebna.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovako će izgledati Trinkijerijev dril u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 12:25

Novi trener Partizana objasnio kako će od igrača kojima raspolaže napraviti bolji tim...Partizan je juče promovisao svog novog trenera Andreu Trinkijerija, što je izazvalo veliku pažnju i širom Evrope, a dominira podatak da je italijanski stručnjak prvi inostrani trener na klupi crno-belih...Utisak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.