Vujošević: Ovo su rezultati iznad naših mogućnosti

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Ovo su rezultati iznad naših mogućnosti

Trener Partizana Duško Vujošević je rekao da je pobeda njegove ekipe nad Cibonom veoma značajna zbog velikih kadrovskih problema u crno-belom sastavu.

 Trener Partizana Duško Vujošević  

"Kao šlag na tortu je došla bolest Terensa Kinsija, koji se požalio da mu je muka, imao je temperaturu 38,5. Uz to, Leo Vesterman, naš 

 

Partizan je u hali Pionir pobedio Cibonu rezultatom 80:71 u utakmici šestog kola regionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jadranske lige.

"Cibona, koja ima veoma dobar tim, uvidela je šansu u našim kadrovskim problemima, igrala je angažovano, borbeno, sa solidnim procentom šuta za tri poena. Nama je jako važno što smo dobili jakog protivnika u ovakvom trenutku. Mi pravimo rezultate iznad naših realnih mogućnosti", rekao je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.