Vujošević: Novakov kiks sa Zvezdom

Izvor: B92, 28.Okt.2012, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Novakov kiks sa Zvezdom

Trener Partizana Duško Vujošević prokomentarisao je dolazak Novaka Đokovića na utakmicu Crvene zvezde istakavši da je naš teniser napravio veliki kiks.

Đoković je pre nekoliko dana prilikom posete Beogradu, nakon što je obišao teniske klubove Partizana i Zvezde, prisustvovao meču između Zvezde i Igokee.

"Strašno sam navijao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za njega, a sad ću manje. On je prosto prevazišao klupske okvire i nije smeo niko da ga upotrebi. To je moje mišljenje i to sam rekao zato što imam simpatije prema njemu", rekao je Vujošević.

Đoković je na tom meču u "Pioniru" dobio dres od kapitena Zvezde Igora Rakočevića i u njemu pratio poraz "crveno-belih".

"Svako ko se na taj način deklariše treba da shvati da postoji i druga strana. Ipak, smatram da je to lična stvar svakoga, ali da mora da bude spreman i na drugačije mišljenje. On je talentovan dečko, ali nije postao takav zato što je talentovan, nego zato što je ličnost. Ima karakter i može da izdrži", rekao je Vujošević za "Kurir", istakavši da je isti slučaj i sa sportistima koji podržavaju Partizan, kao što su olimpijska šampionka Milica Mandić, te Novakova koleginica Ana Ivanović.

Košarkaši Partizana mt:s u nedelju od 19.00 igraju derbi meč regionalne ABA lige protiv Radničkog u "Pioniru".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Novak Đoković,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević zamerio Đokoviću što je bodrio Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2012

Novak Đoković nikad nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde. Iako je karijeru proveo u teniskom klubu Partizan, s vremena na vreme Novak se pojavi na mečevima koje igra večiti rival sa crveno-belim bojama.. Tako je bilo i nedavno u Pioniru, gde je Đoković bodrio Crvenu zvezdu u duelu sa Igokeom,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Vujošević: Novak je napravio kiks što je bio na utakmici Zvezde

Izvor: Press, 28.Okt.2012

Trener kosarkaskog kluba Partizan, Duško Vujošević, prokomentarisao je dolazak najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića na utakmicu Crvene zvezde u Pionir..Novak je u Pioniru, u Zvezdinom dresu, pratio meč između Crvene zvezde i Igokee...- Strašno sam navijao za njega, a sad ću manje. On je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.