Vujošević: Nema druge, moramo da pobedimo…

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2013, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Nema druge, moramo da pobedimo…

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je danas da će Mega Vizura biti ozbiljan rival u polufinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, ali da crno-beli nemaju alternativu osim da pobede.
Mega Vizura nije slučajno na prvom mestu košarkaške lige Srbije. To je ekipa sastavljena od mladih i talentovanih igrača. Ali, priključio im se i Veličković, a Marjanović je tu od početka sezone. Očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nas teška utakmica. S druge strane, uz sav respekt i shvatanje njihove snage i motivacije, nemamo drugu alternativu na toj utakmici osim da je dobijemo – kazao je Vujošević za sajt Partizana.
Klub iz Humske je juče u četvrtifnalu ubedljivo savladao užičku Slobodu sa 70:53, dok je Mega Vizura u neizvesnoj završnici pobedila Vršac sa 82:79.
U preostala dva četvrtfinala meča večeras igraju Radnički Kragujevac – Metalac i Crvena zvezda – Vojvodina.
Fotografija preuzeta sa portala www.kkpartizan.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Nema druge, moramo da pobedimo Mega Vizuru

Izvor: Blic, 09.Feb.2013, 00:41

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da će Mega Vizura biti ozbiljan rival u polufinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, ali da crni-beli nemaju alternativu osim da pobede...“Mega Vizura nije slučajno na prvom mestu košarkaške lige Srbije. To je ekipa sastavljena od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.