Vujošević: Neko s uživanjem gleda kako se mrcvarimo i mučimo

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Feb.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Neko s uživanjem gleda kako se mrcvarimo i mučimo

Duško Vujošević je posle utakmice istakao da bi Partizan trebalo da dobije oko 100 hiljada evra po utvrđenom pravilniku.
(FOTO: V. Marković)
Voleo bih da Grad Beograd pomogne. Prošle godine kad smo išli na sastanak sa Đilasom koji je bio gradonačelnik, ljudi iz Zvezde koji se dobro razumeju jer su bili na toj funkciji, predložili su da bi trebalo, s obzirom na to koliki je to mali deo budžeta, da košarkaškim klubovima Crvena zvezda i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizan Grad da po dva miliona evra – rekao je Vujošević, koji je potom dodao:
Sada imamo situaciju da je Partizan po unapred predviđenom pravilniku Grada plasmanom u Top 16 zaradio malo manje od 100 hiljada evra. To se sada stopira, pričaju da su u krizi. Možda da je neko drugi ušao, recimo Radnički iz Kragujevca, verovatno bi dobio. Neko s uživanjem gleda kako se mrcvarimo i mučimo. Ali i Partizanovi navijači su glasači.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DV: Uživaju dok se mrcvarimo

Izvor: B92, 17.Feb.2014

Trener Partizana Duško Vujošević ponovo je da bi voleo da se Grad Beograd bolje odnosi bolje prema crno-belima'...Vujošević je istakao da šampion Srbije plasmanom u Top16 fazu Evrolige treba da dobije oko 100.000 evra, ali da to Partizanu još nije uplaćeno...“Voleo bih da Grad Beograd pomogne....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.