Vujošević: Nastavljamo sa produkcijom igrača u ovim nenormalnim uslovima, pokazali smo da možemo da dobijemo svakog!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Nastavljamo sa produkcijom igrača u ovim nenormalnim uslovima, pokazali smo da možemo da dobijemo svakog!

"Falio nam je Milosavljević, Milutinov može bolje, ali sa druge strane su značajan doprinos je dao Vanja Marinković, koji je doživeo vatreno krštenje. Naravno to ne bi bilo moguće bez pomoći kompletnog tima", rekao je strateg crno-belih

Trener Partizana Duško Vujošević bio je zadovoljan večerašnjim izdanjem svog tima, koji je mogao, ali ipak nije uspeo da nadoknadi razliku Crvene zvezde od 16 poena iz prvog meča u Superligi.

Ono što je raduje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stratega crno-belih jeste odnos igrača prema utakmici, ali i "vatreno krštenje" mladog Vanje Marinkovića, dok ga je ponovo zabrinula povreda Murića.

"Zadovoljan sam pobedom i odnosom igrača, gledaoci su prisustvovali dobroj utakmici. Nama je falio Milosavljević, Milutinov može bolje, ali sa druge strane su značajan doprinos je dao Vanja Marinković, koji je doživeo vatreno krštenje. Naravno to ne bi bilo moguće bez pomoći kompletnog tima. Partizan nastavlja sa produkcijom igrača u ovim nenormalnim uslovima. Sigurno je da je to značajno u ovoj pobedi. Brine povreda Murića. Videćemo šta će biti suta. To bi bio veliki hendikep ako bi duže odustvovao. Imali smo i razliku, ali treba biti realan i zadovoljan. Partizan je pokazao da može da igra i dobija svakog protivnika i da spreman dočekuje plej-of", rekao je Vujošević.

Mladi Marinković je bio kratak u oceni večerašnjeg derbija.

"Bitna pobeda pred plej-of, ali nam je žao što nismo sačuvali 20 razlike zbog prednosti domaćeg terena", rekao je supertalentovani košarkaš crno-belih.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević o produkciji igrača i povredi Murića

Izvor: Mondo, 04.Jun.2015

"Partizan nastavlja produkciju igrača u nenormalnim uslovima", rekao je trener crno-belih i poručio da njegov tim može svakoga da dobije...I pobeda i nije!..S obzirom na to da nisu bili kompletni zbog izostanka povređenog kapitena Dragana Milosavljevića, crno-beli mogu da budu zadovoljni pobedom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.