Vujošević: Nadam se da ovo nije krajnji uspeh Partizana

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 16:45

Vujošević: Nadam se da ovo nije krajnji uspeh Partizana

Košarkaši Partizana su pobedom protiv Monaka 88:84, obezbedili plasman u plej-of Evrolige, prvi put posle 13 godina.

Poslednji put kada su crno-beli napravili ovakav uspeh je bio kada je na klupi Partizana bio Duško Vujošević.

Upravo je legendarni trener Partizana za sajt "Basketball Sphere" prokomentarisao veliku pobedu crno-belih protiv ekipe iz Kneževine.

"Ne ulazeći u neke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dublje analize, kao i svaki partizanovac, radujem se uspesima kluba. Ovaj je veliki, nadam se ne i konačni uspeh", rekao je proslavljeni stručnjak za gore pomenuti sajt.

Partizan je poslednji put igrao na fajnal-foru pod vođstvom Duška Vujoševića, tada su crno-beli prvo u plej-ofu izbacili Makabi, da bi onda u Parizu nesrećno poraženi od Olimpijakosa u polufinalu, kao i protiv CSKA u borbi za treće mesto.

Tek posle poslednjeg kola, će biti poznato, kada budu bile odigrane sve utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DUŠKO VUJOŠEVIĆ PRIŽELJKUJE JOŠ PARTIZANOVIH USPEHA: „Ovaj je veliki, ali nadam se i ne konačni!“

Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2023

Legendarni trener je imao šta da poruči. Košarkaši Partizana Mozzartbet sinoć su savladali ekipu Monaka i tako obezbedili učešće u TOP 8 fazi Evrolige, u svojoj povratničkoj sezoni u najkvalitetnije evropsko takmičenje. Ogroman uspeh već sada je napravila ekipa Željka Obradovića, a sve to,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.