Vujošević: Murić je pokazao ljubav prema Partizanu

Izvor: Sportal.rs, 11.Sep.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Murić je pokazao ljubav prema Partizanu

Trener Partizana NIS Duško Vujošević zadovoljan je što je Edo Murić došao u redove crno-belih. Minulih dana se spekulisalo, a Slovenac je u četvrtak potpisao četvorogodišnji ugovor.

- Murić je potpisao trogodišnji ugovor i jako sam zadovoljan njegovim dolaskom. On je svoju ljubav i zelju da igra za Partizan pokazao samim ovim činom i predstavlja veliko pojačanje za klub.

Mislim da će igranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u Partizanu značiti njegovoj daljoj karijeri - rekao je Vujošević agenciji Beta.

Dosadašnji košarkaš slovenačke Krke je treće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, posle Andrije Milutinovića i Janisa Kuzeloglua. Murić ima 22 godine, visok je 202 santimetra, a prošle sezone je bio jedan od najkorisnijih košarkaša Krke. Beležio je prosečno 13,4 poena, 4,7 skokova, 1,6 asistencija i 1,4 ukradene lopte.

On stiže u Humsku posle četiri sezone u timu iz Novog Mesta, sa kojim je osvojio četiri šampionske titule, FIBA Evročelendž kup (2011) i Kup Slovenije (2014). Bio je učesnik prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, a ove godine je bio i deo reprezentacije Slovenije na Svetskom prvenstvu u Šapniji. Murić će se pridružiti crno-belima naredne nedelje.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.