Vujošević: Kolektivom do uspeha protiv Lokomotive

Izvor: Studio B, 30.Jan.2014, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Kolektivom do uspeha protiv Lokomotive

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je četvrtak da njegovi igrači moraju da kolektivnim naporom nadoknade izostanak pojedinih saigrača kako bi parirali Lokomotivi Kubanj u Evroligi.

"Na prvi pogled ne izgleda realno da dobijemo Lokomotivu ali publika prepoznaje ogroman rad u teškim uslovima i da nam je potrebna pomoć. Pojedinci će morati da se ponašaju tako da proizvedu kolektivni napor i posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << toga biće uspeh", rekao je Vujošević novinarima u Beogradskoj areni. 

Prema Vujoševićevim rečima, Partizan još nije nadomestio povredu kapitena Dragana Milosavljevića, koji je završio sezonu zbog teške povrede kolena. 

Partizan u petak u 20.45 u Beogradskoj areni igra protiv Lokomotive Kubanj, utakmicu petog kola Grupe F TOP 16 faze Evrolige.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.