Vujošević: Institucija, ne opozicija!

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2015, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: "Institucija, ne opozicija!"

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pohvalio je borbenost svojih izabranika u trijumfu nad Metalcem i ponovo se osvrnuo na "proces uništavanja košarkaške institucije" kakva je Partizan.

Šampion Srbije upisao je u subotu uveče četvrti trijumf u domaćem šampionatu pošto je u poslednjoj utakmici 4. kola savladao Metalac rezultatom 82:61.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nakon nove pobede trener crno-belih Duško Vujošević pohvalio je borbenost svog tima i istakao da nije bilo lako savladati izuzetno kvalitnu ekipu Metalca koja je kroz ABA ligu dokazala svoj potenijal.

"Zadovoljan sam borbenošću, željom koju pokazuju igrači i rezultatom. Što se tiče organizacije i izgubljenih lopti, dozvoljavali smo im kontre. Naša forma nije sjajna ali imamo dobru bazu i kroz trening ćemo je podizati" rekao je Vujošević.

Trener Partizana nije propustio priliku da se zahvali navijačima kojih je večeras u "Pioniru" bilo oko 2.000 hiljade.

"Hvala publici koja je došla, ovi igrači to apsolutno zaslužuju, svedoci ste da su izuzetno motivisani i borbeni a vrlo su neredovno plaćeni. Veoma je teško, u porodici kada nema za hleb dođe do problema. Ovi momci treniraju kao da su plaćeni redovno i takav im je odnos prema obavezama" kazao je Vujošević.

Neizostavan deo konferencije za medije bio je onaj u kojem je Duško Vujošević apelovao na to da se KK Partizan NIS sistematski uništava.

"Svesno smo dovedeni u problem, politikom, ne mogu da razumem da se ide na uništavanje institucije u svetskim razmerama, to pametan čovek ne može da razume" rekao je trener crno-belih i dodao,

"Okreće se priča, kao da sponzori ne dolaze zbog toga što ja pricam protiv vlasti, obrnuto je. Pričaju da neće da finansiraju opoziciju, kakva opozicija. Ne finansiraš opoziciju nego instituciju" zaključio je Vujošević.

Partizan će u narednom kolu gostovati Vojvodini Srbijagas u Novom Sadu a do kraja prvog dela prvenstva slede dueli sa Tamiš Petrohemijom i Crvenom zvezdom Telekom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Nismo mi opozicija, nego institucija!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2015

"Teško je i u familiji kada nema para za hleb"..Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je posle pobede nad Metalcem da će crno-beli podizati formu iz meča u meč. On je naveo i da njegov klub nije nikakva opozicija, već institucija..Crno-beli su sinoć u Pioniru slavili rezultatom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vujošević: Zanmo šta nam je činiti

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2015

U 5. kolu košarkaške Super lige Srbije, Partizan ide na noge Vojvodini. Strateg crno-belih Duško Vujošević ističe da njegov tim putuje u Novi Sad sa jasnom namerom - da zadrži stoprocentan učinak...- Koliko god imali problema, barem po onome što sam ja upoznat, igrači Vojvodine ne pokazuju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.