Vujošević: Hrabro protiv Barselone

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Hrabro protiv Barselone

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je Barselona veliki favorit u njihovom evroligaškom meču, ali je kazao da će od svojih košarkaša zahtevati da igraju hrabro.

"Oni su veliki tim i klub...Sada su opet u fazi stvaranja tima i nisu ono što su bili pre, recimo tri godine. Ali i dalje predstavljaju ogromnu snagu i favoriti su. Od svog tima ću zahtevati da, kao i uvek, pruže maksimum i da igraju hrabro, nemaju čega da se plaše", rekao je Vujošević novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Beogradu.

Partizan sutra ujutru polazi u Barselonu, a meč se igra u četvrtak uveče.

"Svaka ovakva utakmica je najbolja moguća škola, a nigde nema basplatne škole, posebno ove najkvalitetnije. Mi smo spremni da damo maksimum i sigurno ćemo se pripremiti i u smislu analize igre protivnika, psihološki i svega ostalog", rekao je Vujošević.

Trener Partizana ocenio je da bi trijumf njegove ekipe bio "čudo", ali je kazao da je realno nadati se.

"Oni su veliki favoriti i svaki rezultat osim njihove pobede bio bi čudo. Ne bi bilo prvo čudo koje smo napravili prethodnih godina. I nada je realna stvar. Ona postoji, ali postoje i neke druge stvari", rekao je trener.

Vujošević je kazao da je u grupi Evrolige Partizan u rangu sa Lijetuvos Ritasom i Bambergom, kao i da je meč u Barseloni uvod u seriju teških mečeva.

"Ulazimo u seriju vrlo važnih utakmica. Posle Barselone ide Split, pa Bamberg, koji pripada našem rangu, pa Crvena Zvezda, pa druge utakmice. Moramo biti na nivou važnosti trenutka. Ova utakmica je možda i najmanje važna, ali otvara seriju koja je teška", rekao je Vujošević i dodao da u ekipi nema većih problema sa povredama.

Partizan je u prva tri kola pretrpeo poraze, dok je Barselona zabeležila sve pobede.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vujošević: Barselona je favorit,ali čuda su moguća

Izvor: NaDlanu.com, 30.Okt.2012

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je Barselona veliki favorit u njihovom evroligaškom meču, ali je kazao da će od svojih košarkaša zahtevati da igraju hrabro... "Oni su veliki tim i klub..Sada su opet u fazi stvaranja tima i nisu ono što su bili pre, recimo, tri godine. Ali i dalje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.