Vujošević: Filip najbolje od Čovića

Izvor: B92, 01.Jun.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Filip najbolje od Čovića

Trener Partizana Duško Vujošević pozvao je navijače da ne vređaju igrača FMP-a Filipa Čovića istakavši da je on "najbolje što ta familija ima". "Najlakše je biti agresivan prema igračima gostujućeg tima. Iskreno bih zamolio navijače Partizana da pogrdnim skandiranjem ne vređaju Filipa Čovića, jer on je pravi sportista i gospodin, i najbolje što ta familija ima", rekao je Vujošević.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čović: Duško, ne diraj mi porodicu!

Izvor: Kurir, 02.Jun.2014, 08:49

Zamolio bih navijače da pogrdnim skandiranjem ne vređaju Filipa Čovića jer je on najbolje što ta familija ima, rekao Vujošević..Već viđeno...Još jedno izdanje košarkaškog „večitog derbija“ je iza nas, a saga u kojoj glavne uloge igraju prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović i trener...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.