Vujošević: Cibona zasluženo dobila

Izvor: RTS, 04.Feb.2014, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Cibona zasluženo dobila

Dosta smo oscilirali, a takvi ne možemo da očekujemo pobedu u Zagrebu. Čestitam Ciboni koja je zasluženo dobila, rekao je Vujošević posle utakmice u Zagrebu. Trener Cibone smatra da je Partizan ekipa sa 100 života, koja nikad ne odustaje i bori se do kraja.

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su njegovi košarkaši puno oscilirali u  porazu od Cibone u Jadranskoj ligi.

"Dosta smo oscilirali, a takvi ne možemo da očekujemo pobedu u Zagrebu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Čestitam Ciboni koja je zasluženo dobila. Istina, mogli smo i mi da pobedimo kako se utakmica i razvijala. Dali smo svoj maksimum", rekao je Vujošević posle utakmice u Zagrebu.

"Imamo mnogo problema, ovo nam je 33. utakmica, potrošeni su neki igrači, došlo je do nekih povreda, a posebno nam nedostaje Dragan Milosavljević", naveo je Vujošević. Prema njegovim rečima, najvažnije je to što je Partizan uspeo da ne izgubi sa više od devet poena razlike, koliko je dobio u prvom delu sezone.

"Cibona čini podvih nakon finansijskih problema, igrači su počeli da se bore i pobeđuju pred punom dvoranom. Nama je ipak najvažnije da smo uspeli da odbranimo devet razlike iz Beograda", kazao je on.

Trener Partizana je isključen u prvoj četvrtini zbog dve tehničke greške.

"U toj situaciji nije bio jedan, nego dva čista faula. Reagovao sam u afektu, ali bolje bi bilo da su sudije tako stroge u svakom trenutku, a ne samo kod ovakvih reakcija koje su ipak i oni izazvali svojim greškama", rekao je Vujošević.

Trener Cibone Slaven Rimac rekao je da je njegova ekipa jedva pobedila i da su crno-beli ponovo pokazali da se uvek bore do kraja.

"Znali smo da će utakmica biti teška i jedva smo pobedili, uz sve probleme Partizana i povrede Kinsija. Bila je borba do samog kraja, ali je najvažnije da smo izvukli pobedu. Još jednom se potvrdilo da je Partizan ekipa sa 100 života, koja nikad ne odustaje i bori se do kraja", istakao je Rimac.

Junak u pobedi Cibone Dario Šarić rekao je da je njegov tim došao do velike pobede.

"Utakmica je bila jako teška. Izvukli smo pobedu zahvaljujući sjajnim navijačima. Partizan je navikao da igra pred 15-20 hiljada navijača i da pobeđuje velike timove poput CSKA. Ali, pokazali smo hrabrost, mirnoću i došli do velike pobede", rekao je Šarić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Cibona zasluženo pobedila

Izvor: Akter, 04.Feb.2014

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle poraza u Zagrebu da je pobeda Cibone zaslužena, a da su njegovi izabranici igrali sa oscilacijama

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.