Vujasinović: U derbiju će pobediti strpljivija ekipa

Izvor: Press, 08.Nov.2012, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinović: U derbiju će pobediti strpljivija ekipa

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović ocenio je da će ishod sutrašnjeg derbija protiv Crvene zvezde odlučiti strpljenje i da će tim koji ne podlegne atmosferi imati veće šanse za pobedu

Vujasinović je istakao da pred derbi niko nema pravo da kaže da rezultat nije bitan.

- Zadovoljan sam onim što smo uradili do sada. U odnosu na Zvezdu i kragujevački Radnički imamo manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iskustva na papiru, ali mislim da imamo i talenat. Od igrača u principu ne tražim ništa više nego da pokažu ono što radimo na treningu, to mi je zadatak. Nije to lak put, ali iz utakmicu i utakmicu sve je bolje , izjavio je trener podmlađenog tima Partizana za sajt vaterpolovesti.

Vujasinović je dodao da Crvena zvezda ima dobar i uigran tim sa "odličnim trenerom".

- Imaju, po meni, najboljeg vaterpolistu na svetu Andriju Prainovića. Igrački bi im dao malu prednost, ali to nije izgovor za rezultat, jer idemo da pobedimo , poručio je Vujasinović.

Derbi utakmica između Crvene zvezde i Partizana, u okviru 6. kola Prve A lige Srbije, na programu je u petak od 17:15 sati na bazenu Tašmajdan.

U preostalim mečevima u subotu se sastaju Vojvodina - Singidunum, ŽAK - Beograd i Banjica - Dunav, a slobodna je ekipa Radničkog.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Strpljenjem do pobede

Izvor: RTS, 08.Nov.2012

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović ocenio je da će ishod derbija protiv Crvene zvezde odlučiti strpljenje. Onaj tim koji ne podlegne atmosferi imati veće šanse za pobedu...Vujasinović je istakao da pred derbi niko nema pravo da kaže da rezultat nije bitan..."Zadovoljan sam onim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.