Vujasinović: Posle Pro Reka, Partizan prva opcija

Izvor: B92, 08.Jun.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinović: Posle Pro Reka, Partizan prva opcija

Vladimir Vujasinović kaže da je proveo četiri teške i lepe godine kao trener Partizana i da će posle Pro Reka povratak na Banjicu sigurno biti prva opcija.

"Radili smo u teškim uslovima, ali radio sam sa stručnim štabom i ekipom, u kojoj su gotovo svi imali snage i motiva da se bore sa nedaćama i problemima. Uprkos našim limitima, postizali smo dobre rezultate. Želim sreću svima u budućem radu, a ja ću gledati da sa svoje strane koliko mogu pomognem Partizanu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ", rekao je Vujasinović na konferenciji za medije i dodao da će, kada ponovo bude menjao sredinu, Partizan imati prednost.

Vujasinović će karijeru nastaviti u italijanskom klubu, gde je kao igrač proveo sedam sezone i tri puta bio prvak Evrope.

"Ispred mene je veliki projekat, pokreće se Akademija vaterpola, grade se dva bazena. U Reku žele i da razviju svoju jaku školu, da stvore bazu kakvu ima Partizan". poručio je Vujasinović, koji je kao trener Partizana osvojio dve titule.

Sa Vujasinovićem u predgrađe Đenove prelazii i njegov asistent MIloš Ćirić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.