Vujasinović: Mala prednost Zvezdi, ali idemo na pobedu

Izvor: Studio B, 08.Nov.2012, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinović: Mala prednost Zvezdi, ali idemo na pobedu

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović kazao je da je Crvena zvezda u maloj prednosti pred sutrašnji "večiti" derbi, ali da će njegov tim ići na pobedu.

"Zvezda je dobar i uigran tim, sa odličnim trenerom. Imaju po meni najboljeg igrača na svetu - Andriju Prlainovića. Igrački bi im dao malu prednost, ali to nije izgovor, jer želimo pobedu", rekao je Vujasinović za sajt Vaterpolo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << vesti (www.vaterpolovesti.com).   

Vaterpolisti Zvezde i Partizana sastaće se sutra u 17.15 na plivalištu Sportskog centra Tašmajdan u utakmici 6. kola prvenstva Srbije. Trener crno-belih ocenio je da će pobednika odlučiti ekipa koja bude imala više strpljenja. "Odlučiće strpljenje. Ekipa koja ne padne pod uticaj atmosfere imaće veće šanse za pobedu", istakao je Vujasinović.   

On je dodao da je zadovoljan učinkom svog tima u dosadašnjem toku sezone. "Zadovoljan sam onim što smo uradili do sada. Sa ovom utakmicom i duelom protiv Segeda u sredu (u Ligi šampiona) završavamo prvi deo sezone i idemo na kraći odmor. Posle toga nas očekuju pravi izazovi", rekao je Vujasinović.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.