Vujanić teže povređen

Izvor: RTS, 16.Jan.2011, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanić teže povređen

Košarkaš Miloš Vujanić, nesuđeno pojačanje Partizana, slomio je nogu na današnjoj utakmici, zbog čega neće moći da igra do kraja sezone.

Vujanić se povredio igrajući za Panionios protiv AEK-a. Kako navode elektronski mediji, on je početkom prve četvrtine krenuo u kontranapad, a onda mu je suparnički igrač Terel Kasl stao na desnu nogu, posle čega se plejmejker srušio.

Beogradski Sportski žurnal objavio je na svom sajtu da je Vujanić odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << otišao na operaciju.

Ovo je nekadašnjem reprezentativcu Srbije trebalo da bude poslednja utakmica u dresu Panioniosa pred povratak u Partizan za fazu Top 16 Evrolige.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kasl

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vujanić slomio nogu

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2011

U poslednjoj utakmici u dresu Panioniosa protiv AEK, nekadašnji reprezentativac polomio fibulu. U narednih nekoliko dana će se obaviti operacija

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.