Vučelić novi predsednik FK Partizan!

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić novi predsednik FK Partizan!

Predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić izabran je u ponedeljak i na funkciju predsednika fudbalskog kluba Partizan.

Tek iz trećeg pokušaja Skupština Partizana uspela je da u SC Teleoptik izabere novog predsednika. Skupštini je prisustvovalo 33 od ukupno 65 delegata, a Vučelić je dobio 30 glasova, dok su preostala tri delegata bila uzdržana.

Prethodne dve Skupštine pratile su brojne svađe, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sukobi i nedostatak kvoruma za održavanje. U igri za prvog čoveka kluba bila su dva kandidata, aktuelni predsednik privremene uprave i prvi čovek Sportskog društva Milorad Vučelić i predvodnik opozicije Nenad Bjeković, bivši fudbaler, trener i sportski direktor crno-belih.

Bjeković i njegova frakcija nisu se ni pojavili na Skupštini u Teleoptiku.

Kako je Vučelić saopštio u prvom obraćanju sa mesta predsednika, Upravni odbor kluba činiće Vladimir Vuletić, Milan Obućina, Nebojša Petrović, Branko Brnović, Dragoljub Trailović, Dušan Jovanović i Goran Škodrić.

Za počasnog predsednika izabran je Ivan Ćurković.

Prva Skupština u maju prekinuta je zbog sukoba dve strane, praćene brojnim uvredama delegata, dok u septembru nije bilo kvoruma, za šta je nedostajao jedan delegat.

Ostavka bivšeg predsednika Zorana Popovića, koji nije prisustvovao, je usvojena. Od 33 prisutna delegata njh 30 je glasalo da Milorad Vučelić postane predsednik, a troje je bilo uzdržano.

Prisutnima se potom obratio i novi predsednik, koji je ujedno i predsednik JSD Partizan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.