Vučelić: Velika nepravda; Vazura: Sudija došao da pokrade Partizan

Izvor: BKTV News, 24.Sep.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić: Velika nepravda; Vazura: Sudija došao da pokrade Partizan

Predsednik Partizana Milorad Vučelić izjavio je da su crno-beli bili dominantni u 158. večitom derbiju, odigrali briljantan meč, ali da je rezultat (1:1) posledica nekih drugih okolnosti.

Partizan je poveo golom Rikarda Gomeša u 33. minutu, a Zvezda izjednačila "spornim pogotkom" Ričmonda Boaćija u 73, nakon intervencije pomoćnog sudije da je lopta prešla gol liniju.

"Igrači Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zvezde nisu zaduženi za golove, nego neko drugi. Ponavlja se, sudija prvo ne svira, pa svira na intervenciju i tako dalje. Situacija sistematske nepravde. Nije na nama da kukamo, o tome treba da vode računa oni koji brinu o regularnosti takmičenja, jer je ovo zaista velika nepravda", rekao je Vučelić za TV Partizan.

Direktor crno-belih Miloš Vazura istakao je da je, što se njih tiče, u derbiju zabeležena pobeda.

"Nažalost, otkad je uveden sistem da se dele bodovi, u suštini ko pobedi derbi taj osvaja titulu. Odredili su ko će da osvoji titulu, taj treći ili četvrti sudija, ne znam kako se zove, čovek je očigledno došao da pokrade Partizan. Na usporenom snimku se videlo da gola nije bilo. Sudije su došle da odluče derbi", rekao je Vazura.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.