Vučelić: Partizan oštećen najmanje četiri boda

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić: Partizan oštećen najmanje četiri boda

Fudbalski klbbu Partizan posle deset odigranim mečeva u Superligi Srbije ima sedam bodova manje od vodeće Crvene zvezde, a prema mišljenju predsednika Milorada Vučelića situacija bi crno-bele bila povoljnija da su sudije bolje odradile svoj posao.

Klub iz Humske je u nedelju remizirao sa Radničkim u Nišu, a pored toga što u Partizanu smatraju da su oštećeni za evidentan penal duel na Čairu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će se pamtiti i po napadu domaćih navijača na rukovodstvo Beograđana.

Vučelić je za "Novosti" analizirao sve što se dešavalo u proteklih nekoliko kola.

"Evidentno je da smo u poslednjih nekoliko mečeva oštećeni najmanje za četiri boda, što bi značajno promenilo pogled na tabelu Superlige. Kruna svega lošeg što se dešava Partizanu je nedosuđeni penal u finišu prvog poluvremena u Nišu. Opšte je poznata stvar da većina naših fudbalskih arbitara, dok nisu na fudbalskom terenu, obavlja vrlo odgovorno svoj redovan posao u nekoj od institucija državnog aparata. Zbog toga je prilično nelogično da na isti takav način ne obavljaju posao i na fudbalskom terenu," rekao je Vučelić i dodao:

"Evidentno je da sudije greše, u poslednje vreme prečesto na štetu Partizana, pa im je zbog toga više nego potrebna pomoć. Da li će to biti uvođenje gol-tehnologije, VAR sistema ili nešto treće, neka odluče oni koji su najpozvaniji. Najviše mi je žao igrača Partizana koji su najdirektniji svedoci ogromne nepravde koja im se nanosi. Postoje čak i neki navijački apeli da Partizan napusti takmičenje. Odgovorno tvrdim da do toga neće doći, već apelujem da naše igrače da na terenu pokažu svojim znanjem da sve zavisi baš od njih."

Osvrnuo se Vučelić i na incident u svečanoj loži na kraju meča na Čairu.

"Elementarna gostoljubivost nalaže da je potrebno da se stvore svi uslovi da se gosti osećaju komotno i bezbedno. Delegacija Partizana je na najbrutalniji način vređana od prvog minuta utakmice i sve je kulminiralo neprijatnim incidentom na kraju," naglasio je Vučelić i potom pohvalii navijače.

"Bukvalno su nosili 90 minuta naš tim do remija. Na krilima navijača smo došli do konačnih 2:2, podrška nije prestala nijednog trenutka, ni kad je bilo 2:0."
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.