Vučelić: Možemo da očekujemo proleće u Evropi

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić: Možemo da očekujemo proleće u Evropi

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić zadovoljan je žrebom grupe za Ligu Evrope i istakao da svkakog protivnika treba poštovati.
U subotu od 16 igraju Čelsi – Šefild junajted, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.40.
Možemo reći da smo generalno zadovoljni njegovim ishodnom. Sve su to respektibilni protivnici, posebno misleći na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Mančester junajted – rekao je Vučelić.
Partizan će u Ligi Evrope igrati u Grupi L sa Mančester junajtedom, Astanom i AZ Alkmarom.
Prvi utisak je da ukoliko mi budemo dobro igrali i damo sve od sebe da se Partizanu smeši proleće u Evropi. S nekim od timova smo već igrali i imali dobar rezultat tako da sa pravom možemo da očekujemo evropsko proleće. Moramo da budemo pravi i pružimo svoj maksimum i tada možemo da očekujemo najbolje – rekao je Vučelić.
Partizan će učešće u Ligi Evrope početi 19. septembra, a tačan raspored utakmica biće poznat u toku dana.

The post Vučelić: Možemo da očekujemo proleće u Evropi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mnogo nas je želelo Mančester"

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je danas da je prezadovoljan žrebu grupe za Ligu Evropa..."Mislim da možemo da se nosimo sa ovom grupom. Kako je moglo, mogu reći da sam prezadovoljan", rekao je Ostojić...Partizan će u Ligi Evropa igrati u Grupi L sa Mančester junajtedom, Astanom i AZ Alkmarom..."Dosta...

Nastavak na Sportske.net...

Vučelić zadovoljan žrebom: Možemo da očekujemo evropsko proleće

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019

Možemo reći da smo generalno zadovoljni ishodnom žreba. Sve su to respektibilni protivnici, posebno misleći na Mančester junajted – rekao je predsednik Partizana Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić rekao je da je zadovoljan žrebom grupe za Ligu Evropa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.