Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2020, 18:49

Vreme je da proradi Umar Sadik: Partizanove šanse u Belgiji 50 odsto

Crno-beli otputovali na megdan Šarlroi

Nije pogodio protiv RFS-a, nije matirao ni golmana Sfintula. U prethodne dve runde jedini strelac za Partizan bio je Bibars Natho i to sa bele tačke. Nadaju se navijači Partizana da je kucnuo čas da proradi i Umar Sadik na međunarodnoj sceni.

U prethodnom ciklusu pogađao je mrežu Malatije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u kvalifikacijama i Astane u grupnoj fazi (čak četiri puta), bio najbolji strelac crno-belih van granica Srbije i red je da taj status opravda na ubedljivo najtežem izazovu od početka nove sezone.

Gostovanje Šarlroi idealna je prilika da napad Partizana pokaže čime raspolaže, pošto su svi – struka, rukovodioci i navijači – saglasni u oceni da će prostora za igru i kombinatoriku biti više nego u okršajima sa Letoncima i Moldavcima. Dakako veće polje delovanja ukazaće se Parnom valjku u odnosu na bunkere na terenima Superlige.

Šanse su pola-pola“, obazriv je Sadik, posle podsećanja da je Šarlroa lider Župile lige sa svih šest pobeda i da u boljem raspoloženju dočekuje duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope (četvrtak, 19 časova, RTS 1, TV Arena sport 1).

Ako bi se gledala isključivo forma, sutrašnji domaćin bio bio izraziti favorit, ima savršen učinak ovog leta, međutim, nema ono što krasi tim iz Humske.

„Naša prednost je što imamo više evropskog iskustva, navikli smo da igramo ovakve utakmice. Jeste Šarlroa u dobroj formi, mada – nikad se ne zna. Potrebno je da održimo pravi menatalitet u glavama, svesni da neće biti lako. Moramo da budemo fokusirani 90 minuta. Nikad ne znate šta može da se desi“.

Stručnajci su prstom pokazali na Iranca Rezaia, kao udarnu snagu Šarlroe. Sadik, pak, više gleda timski kvalitet protivnika.

„Ne fokusiram se da pratim ko je najopasniji. Gledali smo kako Šarlrao igra, spremni smo i videćemo šta će se desiti.“

Na gostovanju Sfintulu prošlog četvrtka Sadik je povredio skočni zglob, nije počeo prvenstveni meč sa Zlatiborom, ali uverava da su zdravstveni problemi prošlost.

Dobro se osećam. Spreman sam“, dopunio je Nigerijac pred poletanje beogradske ekspedicije za Belgiju.

Još da podesi nišan...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.