Vranješ najkorisniji igrač 17. kola ABA lige (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranješ najkorisniji igrač 17. kola ABA lige (video)

Košarkaš Mornara Nemanja Vranješ proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 17. kola ABA lige.

Kako je danas saopšteno na sajtu regionalne lige, Vranješ je imao indeks korisnosti 29, pošto je u utakmici protiv Cibone za manje od 20 minuta postigao 23 poena, uz tri skoka i jednu asistenciju.

Veći indeks korisnosti imao je samo Nikola Mišković iz Mega Bemaksa, ali je Vranješ proglašen za najkorisnijeg pošto je predvodio ekipu do pobede protiv Cibone, 91:78, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za razliku od Miškovića, čija je Mega izgubila od Partizana sa 86:98.

Košarkašu Mornara ovo je drugo priznanje za najkorisnijeg igrača kola u ABA ligi ove sezone. Na startu sezone odigrao je sjajno protiv Partizana i poneo zvanje MVP-a 3. kola.

U utakmicama 17. kola istakli su se Mišković kao najbolji strelac sa 30 poena, najbolji skakači sa po devet skokova su Dalibor Ilić iz Igokee i Stefan Fundić iz Mege, dok je Luka Lapornik iz Krke imao najviše ukradenih lopti - pet.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.