Vraća se da pomogne Partizanu: U Humsku stiže pojačanje za Ligu Evrope!

Izvor: BKTV News, 26.Avg.2017, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se da pomogne Partizanu: U Humsku stiže pojačanje za Ligu Evrope!

Čekaju ih evropske utakmice.

Partizan je doveo najveće pojačanje za Ligu Evrope - u Humsku se posle osam i po godina vraća Zoran Tošić.

Tošić će ponovo obući crno-beli dres, koji je nosio od leta 2007. do zime 2009. Doskorašnji vezista moskovskog CSKA potpisaće kao slobodan igrač dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije.

                                                                                >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<                                                             Foto: Wikimedia

Iako je sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, prošlog vikenda demontovao angažman Tošića rečenicom "ne možemo nikome da zabranimo da mašta, njegov dolazak nije realan", Bambi će se ipak naći u ekipi iz Humske.

Da li se čekalo da se vidi da li će crno-beli uspeti da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope, ili je pak nešto drugo po sredi, tek potpis iskusnog fudbalera sa šampionom Srbije je na pragu.

Tošić je i u prvom mandatu u Humskoj došao kad je trener bio Miroslav Đukić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.