Voždovac nastavlja niz: Zmajevi pobedili Javor, na tabeli ispred Partizana i Vojvodine

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac nastavlja niz: "Zmajevi" pobedili Javor, na tabeli ispred Partizana i Vojvodine

Voždovac je i definitvno ekipa koja je obeležila početak Superlige, što su dokazali novom pobedom i to nad Javorom u petom kolu Superlige Srbije.

Ekipa Ilije Stolice je zaista pravi hit, a protiv Javora "zmajevi" su osvojili nova tri boda.

Voždovac je promašio penal u 30. minutu, a jedini gol na meču delo je Vladimira Ješića u 65. minutu. Beogradski klub će u narednom kolu igrati u Subotici, a Javor će u Ivanjici dočekati Vojvodinu.

Meč Spartaka >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i Mačve obeležila je prava goleada i preokret. "Golubovi" su na svom terenu slavili sa 3:2 i pored toga što su u dva navrata gubili, a na meču Mladosti iz Lučana i Radnika nije bilo golova.

Poziciju broj jedan nakon pet odigranih rundi zauzima Crvena zvezda koja ima 15 bodova, a odmah ispod "crveno-belih" je Voždovac sa 13. Vojvodina i Partizan imaju 12, Spartak 10, Radnički iz Niša devet...

Grobari slave: Vladimir Stojković ponovo u Partizanu

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.