Voždovac - RK, Partizan - Čelik

Izvor: B92, 15.Jan.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac - RK, Partizan - Čelik

Utakmice 15. kola IWBL lige igraju se ovog vikenda.

Partizan Galenika dočekuje zenički Čelik. 'Crno-bele' su na deobi drugog mesta na tabeli i u meč ulaze kao favoritkinje.

U Beogradu igraju Voždovac i Radivoj Korać, a novosadska Vojvodina je izgubila u petak u Šibeniku.

"Ekipa Čelika se pojačala baš na onim pozicijama gde je to bilo potrebno. Očekuje nas težak meč," >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže pred duel sa Zeničankama Marina Maljković, trener Partizana Galenike.

"Protiv Partizana očekujem da nastavimo sa dobrim igrama. Ekipa Partizana je jako kvalitetna što pokazuje u IWBL ligi i Euvrokupu, tako da nam neće nedostajati motiv za još jednu dobru utakmicu", rekla je Mensura Andelija, trener Čelika.

U malom srpskom derbiju sastaju se Voždovac i Radivoj Korać.

"Utakmica sa Radivojem Koraćem za nas ima dvostruku važnost. Bodovi su neophodni i jednoj i drugoj ekipi. Očekujem kvalitetnu i neizvesnu utakmicu do samog kraja," rekao je Zoran Trir, trener Voždovčanki.

"Pokušačemo da ispravimo grešku iz prvog dela gde smo nesrečno izgubili", kaže Dragan Vuković, trener Radivoja Koraća.

U prvoj utakmici petnaestog kola Vojvodina je izgubila u Šibeniku, 74:55.

IWBL liga, 15. kolo:

petak:

JOLLY JBS – Vojvodina NIS 74:55

(Ivanković 22, Lokas 13; Bošković 16, Bura 15)

subota:

Celje - Jedinstvo Bijelo Polje (18.00)

Medveščak - AJM (19.00)

Voždovac - Radivoj Korać (20.30)

nedelja:

Partizan Galenika - Čelik Zenica (17.30)

Gospić CO - Lupa Promotion (18.00)

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvalin: Biće teško protiv Igokee, ali u Pioniru smo druga ekipa

Izvor: Blic, 15.Jan.2011

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće u 17. kolu NLB lige Igokeu, a trener crveno-belih Mihailo Uvalin smatra da će njegovi izabranici ostaviti umor po strani kako bi trijumfom nastavili borbu za opstanak...„U nedelju igramo treću utakmicu u preiodu od sedam dana i to protiv veoma dobrog protivnika...

Nastavak na Blic...

Zahuktali Partizan

Izvor: RTS, 15.Jan.2011

Posle šampiona pao je i Triglav. Hokejaši Partizana savladali su u Beogradu slovenački Triglav sa 5:1 (1:0, 1:0, 3:1), što je njihova 12. uzastopna pobeda u Slohokej ligi. ..Partizan nastavio pobedničku seriju. Crno-beli su nakon ove utakmice ostali na drugoj poziciji na tabeli, iza ljubljanske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.