Voša u derbiju dočekuje Partizan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša u derbiju dočekuje Partizan

Posle plasmana u četvrtfinale Kupa Izazivača, i odlične partije protiv Mladosti iz Brčkog, odbojkaši Vojvodine okreću se takmičenjima na domaćoj sceni. Već u subotu očekuje ih duel sa liderom Superlige, Partizanom.

Motiva da se revanširaju odbojkašima Partizana za poraz u prvom prvenstvenom susretu kod novosadskog sastava bez dileme neće nedostajati.

Ono što treneru crveno-belih Strahinji Kozića ne ide na ruku jesu kadrovske poteškoće, kako i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ne može da računa na Petrovića i Milutinova, kao i na Luburića.

Istovremeno, protivnik je postupcima do sada pokazao da ima velike ambicije za ovu sezonu.

"Mislim da je ekipa Partizana jedna jako kvalitetna ekipa, to govore rezultati u ovoj sezoni - jedina neporažena ekipa. Pogotovo od kako im se vratio Mijailović, momak koji ima izvanredne kvalitete, i sigurno je da su dobili kvalitet više", rekao je Igor Jovanović.

"Očekuje nas jako teška utkmica. Raduje me činjenica da bez obzira na probleme koje imao u sastavu i bez obzira na povređene igrače da su momci i prethodne dve utakmice pokazali karakter igrlali jako dobro, borili se i sigurno da je to recept kako da igramo u subotu protiv Partizana", poručio je Strahinja Kozić, trener Vojvodine.

Derbi susret 13. kola domaće odbojkaške Superlige između Vojvodine i Partizana igra se u maloj sali Spensa sa početkom u 18 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.