Volkov produžio ugovor sa Partizanom

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2014, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkov produžio ugovor sa Partizanom

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov je produžio ugovor sa klubom do juna 2015. godine jer nije dobio zadovoljavajuću inostranu ponudu.

 Vladimir Volkov  

"Nije bilo ozbiljnih ponuda koje bi zadovoljile moj ukus i ukus kluba, tako da smo odlučili da je možda najbolje rešenje da produžimo ugovor. Zahvalan sam ljudima u klubu na ukazanom poverenju i nadam se da ću još boljim partijama nastaviti da branim grb i boje svog kluba", rekao je Volkov posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << potpisivanja ugovora.

 

Volkov je istakao da je zadovoljan pojačanjima Partizana u zimskom prelaznom roku.

"Sa ovim timom uz novog trenera bićemo dominantni sledeće sezone. Titule više nisu ambicija, titule su postale normalna stvar, ambicija su Liga šampiona i evropska takmičenja", naveo je Volkov.

 

Partizan je u zimskom prelaznom roku, pored trenera Marka Nikolića doveo Branislava Trajkovića, Petra Škuletića, Miroslava Vulićevića, Nikolu Drinčića, a poslednji je u klub stigao Danko Lazović.

 

 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volkov: Titula – normalno, ambicija je LŠ

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Jan.2014

Prvotimac Partizana Vladimir Volkov produžio je ugovor sa klubom do juna 2015 godine, jer nije dobio zadovoljavajuću inostranu ponudu.. (FOTO: FK Partizan). – Nije bilo ozbiljnih ponuda koje bi zadovoljile moj ukus i ukus kluba, tako da smo odlučili da je možda najbolje rešenje da produžimo ugovor....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.