Volden korektan na rastanku, koliko je novca ostalo Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 16:36

Volden korektan na rastanku, koliko je novca ostalo Partizanu?

Novi detalji.

U opširnom intervjuu na Partizanovoj klupskoj televiziji, prvi čovek kluba Ostoja Mijailović nije bežao ni od neprijatne teme, prelaska Korija Voldena u Crvenu zvezdu.

Svestan je, naravno, da su navijači ovaj transfer teško podneli, ali iz svega ovoga je izašlo nešto i pozitivno za Partizan, tačnije za Partizanovu kasu.





''Kori >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Volden, njegova agencija, na kraju ove sezone su pokazali želju da igrač ode iz kluba. Mi nismo znali tada gde želi da ide. Imao je klauzulu obeštećenja i tu se korektno poneo. Isplatio je to, a moram da kažem navijačima i da Volden nije uzeo ni osmu platu, odrekao se osme plate. Ja o tome do sada nisam govorio.







Kad je išao nismo znali u koji klub želi da ide. Odlazak Voldena, ako se uzme u obzir da smo naplatili obeštećenje, a on se odrekao osme, devete i desete plate, uz dolazak na Mekintajera na njegovu poziciju, u Partizanovoj kasi je ostalo oko 400.000 dolara. Iz iste agencije su oba igrača. Znam da navijače to emotivno pogađa, ali ljudi su profesionalci u sportu. Mi nemamo prava da se mešamo u te stvari'', objasnio je Mijailović.

On je takođe potvrdio i da Brajan Angola sigurno ostaje u Partizanu, demantujući tako višemesečne spekulacije na društvenim mrežama o njegovom navodnom odlasku.

-

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.