Vokri dolazi da podrži Partizan

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vokri dolazi da podrži Partizan

Bivši fudbaler Partizana koji trenutno obavlja funkciju prvog čoveka Fudbalskog saveza takozvane države Kosovo doći će u Elbasan da podrži crno-bele.

Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje gostovanje šampionu Albanije u Elbasanu, a na tribinama neće biti pristalica beogradskog tima.

Crno-beli zbog bezbednosnih razloga nisu želeli da vode organizovano navijače u Albaniju, a svima koji su želeli na meč u svojoj režiji savetovano je da od toga odustanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

To ne znači da na tribinama neće biti nikoga ko će biti uz Partizan jer će u loži na "Elbasan Areni" biti predstavnici beogradskog kluba kojima će se priključiti i bivši fudbaler Partizana.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura otkrio je da će u Elbasan doći Fadilj Vokri, nekadašnji napadač Partizana.

"Doći će na utakmicu da bodri Partizan. Svratiće kod nas u hotel u toku dana i na 'Elbasan areni' će sedeti u loži sa ljudima iz naše delegacije", rekao je Vazura.

Fadilj Vokri bio je član Partizana u periodu od 1986. do 1989. godine, a trenutno obavlja funkciju predsednika Fudbalskog saveza takozvane države Kosovo.

Utakmica Skenderbeg - Partizan igra se u četvrtak od 21.05 u Elbasanu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.