Vojvodini derbi protiv Spartaka u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2015, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodini derbi protiv Spartaka u Subotici

Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas u Subotici ekipu Spartaka sa 1:0 u prvoj utakmici 21. kola Super lige Srbije.

Ekipi iz Novog Sada ovo je prva pobeda posle tri kola, odnosno posle dva poraza i jednog nerešenog rezultata.

Jedini pogodak na meču postigao je Marko Ivanić u 49. minutu iz jedanaesterca, pošto je Goran Antonić pre toga igrao rukom u šesnaestercu.

Vojvodina je posle ovog meča četvrta na tabeli Super lige Srbije sa 37 bodova, dok je Spartak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << deseti sa 24 boda.

Duel Partizana i Radničkog 1923 zakazan je za 18.00, a Zvezda će dva i po sata ranije u derbiju kola gostovati Novom Pazaru.

Aktuelni šampion Zvezda ima 45 bodova, dva manje od Partizana i pokušaće da bar do duela "večitog" rivala preuzme lidersku poziciju na tabeli srpskog prvenstva. Pazar je na petom mestu sa 30.

Utakmica u Novom Pazaru igraće se pred praznim tribinama zbog kazne Fudbalskog saveza Srbije. Stadion domaćina je zatvoren za publiku zbog incidenata na susretu sa Partizanom tokom jesenjeg dela sezone.

Sve ostale utakmice počele su u 15.30.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.