Vojvodina u trci za plej-of, čeka nas sjajan vikend!

Izvor: Mondo, 03.Apr.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina u trci za plej-of, čeka nas sjajan vikend!

"Mršava" pobeda Novosađana u Surdulici, druga zaredom u pet dana u istom gradu, što znači da se Vojvodina uključila u trku za plej-of, ali u poslednjem kolu preliminarne faze igra protiv Partizana. A ne jure samo oni osmo mesto!

TABELA: Crvena zvezda 81, Radnički 72, Partizan 54, Čukarički 53, Mladost 45, Napredak 38, Proleter 38, Vojvodina 36, Spartak 35, Radnik 35,Voždovac 34, Mačva 33, Bačka 25, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Rad 21, Dinamo 20, Zemun 18.

Čeka nas uzbudljiv vikend!

U poslednjem kolu "preliminarne" faze Superlige će čak PET ekipa "juriti vizu" za plej-of, pošto je ovog popodneva uspeo da je "potvrdi" samo Proleter (38) remijem sa Dinamom (0:0), dok je Napredak (38) porazom u Lučanima (0:2) i dalje ostao u igri za plej-aut...

Oni su trenutno na sedmom mestu, prva "iznad" crte je Vojvodina sa 36 bodova, dok Kruševljane i dalje može da preskoči Radnik (35) koji ima bolji međusobni skor od njih.

U konkurenciji za osmo mesto je i Spartak sa 35 bodova, mada oni ne mogu da budu ispred Napretka zbog lošijeg skora sa njima, dok se "šoku" nada i Voždovac koji ima 34 boda, ali u nekim kalkulacijama može da bude osmoplasirani.

S obzirom na to da Radnik u poslednjem kolu igra kod kuće protiv Dinama iz Vranja, da Spartak dočekuje Rad, a Voždovac na "krovu" igra protiv Mačve, može se reći da je u najneugodnijoj poziciji Vojvodina koja će na "Karađorđu" juriti pobedu protiv Partizana, kako bi se plasirala u plej-of i mirnije završila sezonu.

MEĐUSOBNI SKOR

NAPREDAK U H2H: Bolji od Spartaka i Vojvodine lošiji od Radnika i Voždovca.

SPARTAK U H2H: Bolji od Radnika, Voždovca i Vojvodine, lošiji od Napretka.

RADNIK U H2H: Bolji od Napretk, lošiji od Spartaka, Voždovca i Vojvodine.

VOJVODINA U H2H: Bolji od Radnika i Voždovca, lošiji od Napretka i Spartaka.

VOŽDOVAC U H2H: Bolji od Napretka i Radnika, lošiji od Spartaka i Vojvodine.

Novosađani su ovog popodneva bili bolji u Surdulici od Radnika (1:0) u direktnom duelu za bolji plasman, a pomogao im je Pajović koji je postigao autogol u 9. minutu.

To je bila druga uzastopna pobeda Vojvodine u Surdulici u roku od pet dana, pošto su prethodno bili bolji i od Dinama, ali sve to će morati da potvrde u meču protiv crno-belih koji su u ozbiljnoj krizi rezultata.

Napredak će u poslednjem kolu igrati protiv Zemuna i bod im je dovoljan za "gornji dom", ali u slučaju poraza će navijati za Partizan i Dinamo iz Vranja...

Sve u svemu, jedna od uzbudljivijih sezona!

A imamo još drugu fazu takmičenja...

REZULTATI 29. KOLA:

Rad - Voždovac 0:1 (0:0)

/Stuparavić 63/

Zemun - Spartak 0:2 (0:0)

/Denković 70, 73/

OFK Bačka - Crvena zvezda 1:3 (1:2)

/Radović 15 - Pavkov 7, Savić 11, Stojković 61/

Mačva - Radnički Niš 0:0

Mladost - Napredak 2:0 (1:0)

/Bojović 34, Radivojević 77/

Proleter - Dinamo 0:0

Radnik - Vojvodina 0:1 (0:1)

/Pajović 9ag/

Partizan - Čukarički 3:2 (1:1)

/Gomeš 32, Tošić 74, 79 - Stojanović 37, Luković 58/

PAROVI 30. KOLA SUPERLIGE: Dinamo Vranje - Radnik, Vojvodina - Partizan, Čukarički - Mladost, Napredak - Zemun, Spartak - Rad, Voždovac - Mačva, Radnički - OFK Bačka i Crvena zvezda - Proleter.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.