Vojvodina u derbiju slavila protiv Partizana

Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Avg.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina u derbiju slavila protiv Partizana

Fudbaleri Vojvodine savladali su sinoć u Novom Sadu ekipu aktuelnog šampiona Partizana sa 3:2, u posljednjoj utakmici 5. kola Superlige Srbije. Duel jedinih predstavnika Srbije na evro-sceni protekao je u velikoj i uzbudljivoj borbi, a izabranici Zlatomira Zagorčića slavili su zasluženo postigavši treću pobjedu ove sezone kojom su preuzeli treće mjesto na tabeli. Partizan je drugim porazom pao na četvrtu poziciju sa bodom zaostatka >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << za sinoćnjim rivalom. Novosađani su silovito otvorili utakmicu na "Karađorđu" i već poslije petnaestak minuta imali dva gola prednosti. Najprije je Ivanić kaznio grešku odbrane protivnika, da bi Stanisalvljević efektno iz slobodnog udarca, skoro iz "mrtvog ugla", pogodio mrežu neopreznog Živkovića za ubjedljivo vođstvo. Bivši napadač Vojvodine, Kamerunac Umaru, koga su navijači izviždali, vratio je Partizan u meč pogotkom u završnici poluvremena, a trijumf domaćinu obezbijedio je Ožegović 15 minuta poslije odmora za velikih 3:1. Umaru je do kraja utakmice samo ublažio poraz Partizana, koji je od 72. minuta igrao oslabljen nakon što je Darko Brašanac morao van terena zbog dva žuta kartona. Pred sam kraj zbog parnih kartona isključen je i defanzivac Vojvodine Igor Đurić. Derbi kola donio je dobar fudbal, ali je zbog važnosti obilježen obostrano nervoznom igrom. Dodijeljeno je čak 12 kartona, a početkom susreta došlo je i do izgreda na tribinama. Oko 100 navijača Partizana ušlo je na zapadnu tribinu, gdje je došlo do rasprave sa pristalicama Vojvodine uz manje koškanje, a ozbiljniji incidenti spriječeni su intervencijom Žandarmerije. (Agencije, foto: YAYimages)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina u derbiju slavila protiv Partizana

Izvor: Press, 14.Avg.2015

Fudbaleri Vojvodine savladali su sinoć u Novom Sadu ekipu Partizana sa 3:2, u poslednjoj utakmici 5. kola Superlige Srbije. .           Duel jedinih predstavnika Srbije na evro-sceni protekao je u velikoj i uzbudljivoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.