Vojvodina u Turskoj do 14. februara

Izvor: B92, 31.Jan.2010, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina u Turskoj do 14. februara

Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Tursku gde će raditi do 14. februara.

Novosađani su u istom hotelu kao i ekipa OFK Beograda, u istom gradu su i fudbaleri Partizana i Crvene zvezde. Trener Novosađana Branko Babić na put je poveo 26 igrača a poslednji je na spisak dopisan Daniel Mojsov, makedonski reprezentativac koji je potpisao dvoipogodišnji ugovor.

U Turskoj su Željko Brkić, Aleksandar Kesić, Đorđe Lazović, Slobodan Medojević, Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Smiljanić, Dejan Karan, Darko Lovrić, Miroslav Vulićević, Naemeka Ađuru, Marselo Pleč, Duško Đurišić, Dušan Nestorović, Mario Đurovski, Nemanja Bilbija, Janko Tumbasević, Sadik Adams, Dušan Tadić, Slaven Stjepanović, Dragan Mrđa, Slobodan Novaković, Vuk Mitošević, Aleksandar Katai, Đorđe Šušnjar, Ognjen Mudrinski i Daniel Faber.

Vojvodina će u Antaliji odigrati četiri prijateljske utakmice, a rivali su slovačke Košice (2. februara), češka Sigma iz Olomouca (5. februara), ukrajinski Karpati (8. februara) i rumunski Temišvar (11. februara).

Novosađani, polufianlisti Lav kupa Srbije, u drugi deo Jelen Superlige ulaze kao trećeplasirana ekipa, sa 16 bodova manje od Crvene zvezde i 13 manje od Partizana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.