Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2020, 22:38

Vojvodina tukla Partizan i uzela Superkup

Novosađani slavili sa 3:1

Još jedan trofej stigao je u vitrine Odbojkaškog kluba Vojvodina! U Superkupu Srbije novosadski crveno-beli savladali su Partizan sa 3:1, po setovima 25:19, 23:25, 25:22, 25:17. Voši je ovo treći trofej Superkupa.

Domaćin je počeo prilično sigurno, brzo je stekao visoku prednost, pa je u jednom momentu bilo 12:5 i 17:10. Malo opuštanje bilo je dovoljno tek da se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan približi i smanji razliku - 25:19.

U drugom delu igre prijem crveno-belih nije funkcionisao kako treba, dok su sa druge strane gosti zaigrali na sve ili ništa, servirali dobro, borili se i za trenutak poremetili mir Novosađana. Iako se domaćin približio, Beograđani su uspeli da dobiju ovaj, kako se kasnije ispostavilo, počasni set.

Čim su odbojkaši Vojvodine konsolidovali redove, popravili koncentraciju, smanjili greške, stvari su došle na svoje. U drugoj polovini trećeg seta domaći su se odlepili najviše zahvaljujući sjajnom Pavlu Periću, ali i ostali su ga uspešno pratili. Dominirao je do kraja utakmice Perić, njegovi saigrači maksimalno su popravili igru, pa su posle 2:1 četvrti set dobili i najubedljivije - 25:17.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.