Vojvodina se žalila na suđenje u Humskoj (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2014, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina se žalila na suđenje u Humskoj (VIDEO)

Novosađani nezadovoljni suđenjem na derbiju sa Partizanom, podneli prigovor zbog gola Škuletića

Gol Petra Škuletića u meču Partizana i Vojvodine (1:0) izazvao je dosta polemika, a novosadski klub smatra da je oštećen i podneo je zvaničnu primedbu posle derbija 11. kola Superlige Srbije.

U zapisniku sa utakmice navodi se da je pomoćni sudija pogrešio što nije signalizirao ofsajd kod gola >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Škuletića, a ističe se i da glavni arbitar Nenad Đokić navodno nije imao ujednačen kriterijum, odnosno da je svojim odlukama naneo štetu Vojvodini.

Jedini pogodak na večerašnjem meču u Humskoj postigao je Škuletić u 33. minutu.

Večerašnjim trijumfom Partizan se vratio na čelnu poziciju na tabeli Superlige sa dva boda više od Crvene zvezde i tri više od Vojvodine.



(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.