Vojvodina se pojačava u Humskoj

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina se pojačava u Humskoj

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić preći će u Vojvodinu, najavio je predsednik novosadskog kluba Vojislav Gajić.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Vojvodine protiv TSC u derbiju petog kola je 1.55. Meč se igra u nedelju od 20 časova.
Pri kraju smo dogovora sa Nemanjom Nikolićem i verujem da će to biti gotovo u petak ili subotu – rekao je Gajić na konferenciji za novinare u Novom Sadu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Gajić je naveo da je moguće da bude još pojačanja.
Možda će biti još nekih pojačanja, iako smatram da imamo vrlo dobru ekipu već sada – rekao je Gajić.
Vojvodina ima četiri pobede iz četiri utakmice na početku nove sezone Super lige. Sledi joj derbi kola sa TSC-om, koji takodje ima maksimalan učinak.
Nikolić je prošle sezone bio je jedan od boljih igrača crno-belih, ali je pomalo iznenađujuće precrtan pre početka sezone. Pre Partizana igrao je za subotički Spartak iz koga je 2018. godine stigao u Humsku.

The post Vojvodina se pojačava u Humskoj appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Dileme nema, napadač Partizana uskoro u Vojvodini!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019

Vest potvrdio i prvi čovek novosadske ekipe...Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić preći će u Vojvodinu, najavio je danas predsednik novosadskog kluba Vojislav Gajić........."Pri kraju smo dogovora sa Nemanjom Nikolićem i verujem da će to biti gotovo danas ili sutra", rekao je Gajić na konferenciji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.