Vojvodina nadigrala Partizan posle prekida zbog navijača

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2013, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina nadigrala Partizan posle prekida zbog navijača

Rukometaši Vojvodine pobedili su Partizan sa 30:28, čime su na pet kola pre kraja šampionata preuzeli lidersku poziciju na tabeli. Ružnu sliku na meč bacio je prekid kada je jedan navijač uleteo na teren, pa je policija odmah reagovala i izbacila ga napolje, a zatim pokušala da isprazni tribinu.

Incident prekinuo derbi u Novom Sadu

 

Rukometaši Vojvodine pobedili su velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rivala Partizan sa 30:28 u derbi meču 21. kola prvenstva Srbije, u borbi za lidersku poziciju na tabeli šampionata.

 

"Lale" su tako preuzele prvo mesto od Partizana, iako obe ekipe imaju identičan broj bodova 38, ali ako u preostalih pet kola ostane ova situacija Vojvodina će biti šampion, jer je dala više golova u međusobnom duelu, pošto je Partizan u prvom meču slavio sa 24:23.

 

Timovi su odigrali odličan meč prepun neizvesnosti do samog kraja, ali je ružnu sliku na duel bacio prekid koji su izazvali navijači u 49. minutu. Tačnije, jedan navijač ne zna se čijeg tima, uleteo je na teren i izazvao prekid baš posle gola Vojvodine koja je povela sa 25:24 u ovom važnom meču.

 

Policija je uletela na tribine i usledio je i obračun i prava tuča interventne jedinice sa grupom navijača Vojvodine.Sa tribina je celu situaciju rezignirao posmatrao selektor Veselin Vuković, a kamere su snimile i jedno uplakano dete.

 

Policija je pokušala da izbaci navijače napolje i prekid je trajao nekoliko minuta dok su igrači stajali sa strane i zagrevali se za nastavak utakmice.

 

Epilog je bio da tribine nisu ispražnjene, meč je nastavljen posle desetak minuta, a Vojvodina je uspela da prednost poveća na tri gola u preostalih desetak minuta.

 

Junak meča bio je golman “Lala” Stanko Abadžić koji je skinuo nekoliko čistih zicera i jedan sedmerac u ključnim momentima i sačuvao prednost svoje ekipe.

 


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Policija bije u ritmu Garavog sokaka

Izvor: Mondo, 30.Mar.2013, 18:05

Oštra reakcija policije na rukometnom derbiju i "otimanje" oko huligana...Rukometni derbi sezone između Vojvodine i Partizana pripao je Novosađanima, koji su sada na korak do titule...Atmosfera u "Slanoj bari" bila je odlična, kakva se samo poželeti može. Dvorana puna, ekipe podržane od najvernijih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.