Vojvodina hoće napadača Partizana

Izvor: Mondo, 16.Avg.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina hoće napadača Partizana

Novosađani žele da dovedu centarfora na pozajmicu.

Centarfor Partizana Nemanja Nikolić (26) nije u planu trenera Save Miloševića, pa ne bi bilo iznenađenje da promeni sredinu i bar privremeno napusti Humsku.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Nikolić bi kao pozajmljeni igrač mogao da nastavi karijeru u Vojvodini, koja je zainteresovana za njega.

"Posle prvih kontakata, zainteresovane strane pokazale su spremnost da progovori rezultiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pozitivnih ishodom, koji se očekuje narednih dana", objašnjeno je u tekstu u današnjem izdanju tog lista, uz podsećanje da je Vojvodina htela Nikolića i pre nekoliko godina.

Odlukom šefa struke crno-belih Save Miloševića, Nikolić je ovog leta ostavljen u Beogradu dok je ekipa bila na pripremama i potom nije vraćen u konkurenciju za prvi tim.

Napadač iz Kraljeva odigrao je u crno-belom dresu 36 utakmica i postigao osam golova. U Humsku je stigao 1. jula 2018. godine, iz Spartaka iz Subotice.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Lalatović rešio da ŠOPINGUJE u Humskoj, hoće NAPADAČA Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019

Vojvodina lider šampionata...Predvođeni trenerom Nenadom Lalatovićem fudbaleri Vojvodine ruše sve pred sobom. Novosađani posle četiri kola imaju maksimalan učinak uz gol razliku - 14:1. Crveno-beli žele još više da pojačaju konkurenciju, a igrač koga bi želeli da dovedu je iz Partizana...Reč...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.