Vojvodina bolja od Partizana!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2013, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina bolja od Partizana!

Vojvodina u derbiju sedmog kola Superlige slavila sa 2:1.

Tragičar: Marko Živković  

Andrija Živković živi san na početku profesionalne karijere u Partizanu. Njegov prezimenjak Marko okusio je drugu stranu medalje. Mladi bek crno-belih bio je tragičar u porazu srpskog šampiona od Vojvodine u derbiju sedmog kola Superlige - 2:1 (0:0). Prvi poraz Partizana u ovoj sezoni. Posle pada Čukaričkog u Kruševcu, Vojvodina je jedina koja nije osetila gorak ukus >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neuspeha.

Danas je stigla i do celog plena s obzirom da je sav trud gostujućeg tima pao u vodu dva minuta pre isteka regularnih 90 kada je Marko Živković nespretno reagovao na oštar centaršut Envera Alivodića i matirao odličnog Vladimira Stojkovića. Antiklimaks za crno-bele, koji su nekih desetak minuta ranije uspeli da preko Nemanje Kojića anuliraju pogodak Petra Škuletića.

Međutim, crno-bele su skupo koštali promašaji iz prvog dela igre. Naime, u 32. minutu Miloš Jojić je izbegao ofsajd zamku domaćih, ali nije na vreme primetio da se Matej Delač okliznuo i legao na travu, pa je pokušao da ga lobuje, iako nije bilo potrebe za tim. Ovako, prebacio je i golmana Voše, ali i sam gol. Samo sedam minuta kasnije ubacivanje sa leve strane, sjajan skok Vojislava Stankovića i vrlo dobar udarac koji je uzdrmao stativu. Pokušavali su i Nemanja Kojić i kapiten Saša Ilić, ali ni oni nisu uspeli da pronađu put do mreže Novosađana, koji su bili potpuno bezopasni u napadu. Posle pauze - sasvim drugačija slika na terenu.

Voša je preuzela inicijativu, držala loptu u nogama, dok je Partizan potpuno stao. A posebno katastrofalan je bio u odbrani prekida. Posle kornera ju u 46. minutu tukao Jagoš Vuković, tik pored stative, u 57. Škuletić gađa pravo u Stojkovića, koji u 65. skida i sjajno plasiranu lopta Envera Alivodića. Ali, Stojković nije mogao sam, pa se Partizanu indolentnost obila u glavu u 73. minutu kada je Škuletić još dva puta bio najviši u skoku. Drugi put je šansu i realizovao.

Samo tri minuta kasnije novosadski navijači su utihnuli. Prazan hod od nekoliko trenutaka kaznio je Nemanja Kojić koji je sa ivice kaznenog udarca traljavo zahvatio loptu, ali je ona ipak nekako prošla ispod Delača. Međutim, prevarili su se gosti s mišlju da su završili posao. Autogol Živkovića i očajnijički pokušaju da se u poslednjim sekundama nadoknadi propušteno. Umalo su se i isplatili jer je Saša Marković u 92. minutu sa 18 metara lansirao projektil, ali je on samo uzdrmao prečku. Bodovi su ostali u Novom Sadu.

 

VOJVODINA - PARTIZAN 2:1 (0:0)

/Škuletić 73, M. Živković 88ag – Kojić 76. Stadion: Karađorđe; Sudija: Boško Jovanetić.

Vojvodina: Delač, Vulićević, Trajković, Vuković, Leković, Poletanović, Radoja, Vranješ (od 90’ Tumbasević), Alivodić, Škuletić (od 83’ Kaluđerović), Vukčević (od 60’ Gaćinović);

Partizan: Stojković, M. Živković, Stanković, Obradović,Volkov, Marković, Gulan (od 91’ Luka), A. Živković (od 70’ Brašanac), Ilić (od 76’ Fofana), Jojić, Kojić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vojvodina bolja od Partizana!

Izvor: Dzungla.org, 29.Sep.2013

Vojvodina u derbiju sedmog kola Superlige slavila sa 2:1.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.