Vojvodina - Partizan: Grobari na jugu i istoku

Izvor: Mondo, 04.Apr.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina - Partizan: Grobari na jugu i istoku

Po ustaljenom običaju, FK Vojvodina odredila gde će koji navijači biti smešteni na utakmici 30. kola u nedelju, 7. aprila.

Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Navijači Vojvodine na zapadnu i severnu tribinu, navijači Partizana na južnu i istočnu.

Godinama unazad, novosadski superligaš po ovom "receptu" organizuje utakmice sa beogradskim rivalom, a neretko su u prošlosti mečevi ova dva kluba bili incidentni.

Ni pred meč 30. kola Superlige Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u nedelju, 7. aprila (početak u 17 časova) na stadionu "Karađorđe", nije drugačije.

Vojvodina je saopštila da će zarad bezbednosti opet razdvojiti navijače jednog i drugog kluba, s tim što Partizan ima tri, međusobno zavađene, frakcije pristalica, što dodatno otežava organizaciju utakmice (ne samo ove).

Navijači Partizana, dakle, biće smešteni u dva sektora na stadionu u Novom Sadu - južna i istočna tribina, a Vojvodina je poručila da niko sa obeležjima beogradskog kluba neće biti pušten na zapadnu tribinu.

Na tom delu stadiona "Karađorđe" u nekim ranijim utakmicama znalo je da bude sukoba navijača dva tima.

"U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su, kao i na prethodnim derbi mečevima, zapadna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Partizan. Za navijače Partizana rezervisane su isključivo istočna i južna tribina. Navijači Vojvodine koji imaju sezonsku ulaznicu za istok, sa tom ulaznicom moći će nesmetano da uđu na zapadnu ili severnu tribinu", piše u saopštenju Vojvodine.

Karte za ovu utakmicu su danas puštene u prodaju. Zapad košta 700 dinara, a ulaznica za ostale tri tribine - 500 dinara.

Detaljnije informacije o ulaznicama i organizaciji utakmice možete da pronađete OVDE

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.