Vojislav Stanković ide u Inter iz Bakua

Izvor: Beta, 02.Feb.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojislav Stanković ide u Inter iz Bakua

BEOGRAD, 2. februara 2015. (Beta) - Doskorašnji fudbaler Partizana Vojislav Stanković rekao je u ponedeljakda će karijeru nastaviti u Interu iz Bakuua.

"Postojala je mogućnost da se vratim u Partizan, ali samo ukoliko ni klub, a ni ja ne pronadjemo drugo rešenje do sredine tekuće sedmice. Ipak, tokom vikenda mi je stigao predlog, zatim 'nacrt', pa i konkretna ponuda Intera iz Bakua, koju sam prihvatio", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Stanković za Sport.

Na pitanje Sporta kako je došlo do kontakta sa Azerbejdžancima, Stanković je naveo da su ga predstavnici tog kluba pratili od duela Partizana i Intera u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

"Raspitivali su se nedavno i kod trenera Bojana Leontijevića, a onda se u subotu pojavio agent, koji me je upitao da li sam zainteresovan da im se priključim. Procenio sam da je vreme za novi izazov i pristao", dodao je Stanković.

On je naveo da mu je ponudjen dvogodišnji ugovor.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.