Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 17:49

Vlahovićeva cena 40.000.000 evra

Milan će baš morati da se potrudi

Biće to profit „boli glava“. Platila je Fjorentina Partizanu oko 1.500.000 evra za Dušana Vlahovića, a ako ga ovog leta bude prodavala inkasiraće 26 puta veću sumu novca.

Prema vestima iz Italije, predsednik Viole Roko Komiso odredio je cenu za mladog napadača. Ni manje, ni više nego – 40.000.000 evra. Sve posle informacije da bi u sklopu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << letnje rekonstrukcije Milana novi trener Ralf Rangnik želeo i novog napadača, a da je jedna od opocija i mladi Srbin.

Fjorentina je svesna da u rukama ima biser, ove sezone zasvetlucao je nekoliko puta na terenima Serije A, postigao šest golova i bez obzira što je jedna od ideja da mu se ponudi novi ugovor, bude li stigla ponuda iz kategorije onih koje se ne odbijaju teško će na stadionu „Artemio Franki“ moći da zadrži Vlahovića.

Nekadašnji Partizanov napadač nije jedini koga Rosoneri želi. Izvesno će otkupiti Anta Rebića iz Ajntrahta, a zainteresovani su i za Rominog Patrika Šika koji je oživeo karijeru na pozajmicu u RB Lajpcigu. No, angažman Vlahovića predstavljao bi ulaganje u budućnost, neki novi Milan kakav Rangnik želi da izgradi. A to košta...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Forma očajna, posle trampe stiže u Juventus?!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 11:16

Hoće li se "Ljubičasti" ponovo dogovoriti sa omraženim rivalom?..Izgleda da bi na kraju Juventus mogao da nađe napadača i to onog koga je želeo prošlog leta...Federiko Kjeza je blizu prelaska u "Staru damu" sa kojom ima dogovor, a na ruku šampionu ide činjenica da mladi igrač zaista pruža...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.