Vlahović: Bolan poraz, izaći ćemo jači

Izvor: B92, 27.Feb.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlahović: Bolan poraz, izaći ćemo jači

Fudbaler Partizana Dušan Vlahović, najmlađi debitant u "večitim" derbijima, poraz od Crvene zvezde nazvao je bolnim.

Vlahović je sa svega 16 godina i 29 dana starosti zaigrao u najvećem meču srpskog fudbala.

"Ovo je najveća utakmica, ne samo u Srbiji već na celom svetu. Čestitam Zvezdi na pobedi, ovo je bolan i težak poraz. Nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da ćemo izaći jači iz ovoga", rekao je Vlahović.

Vlahović je u igru ušao u 53. minutu zamenio Valerija Božinova i oborio rekord Luke Jovića.

"Normalno je da sam ušao u igru sa grčem, ali sam se brzo opustio... Napadali smo celu utakmicu, ali nismo uspeli da damo golove. Ne bih mnogo još da pričam, vruće su glave", rekao je Vlahović.

Partizan sada ima čak 32 boda manje od Crvene zvezde, tek je šesti u Superligi, a u sledećem kolu gostuje četvrtoplasiranom Radničkom u Nišu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vlahović: ''Večiti derbi je najveća utakmica na svetu''

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2016, 00:04

Fudbaler Partizana Dušan Vlahović, od večeras najmladji debitant u "večitim derbijima", rekao je da duel crno-belih i Crvene zvezde najveća utakmica ne samo u Srbiji već i u svetu..."Ovo je najveća utakmica, ne samo u Srbiji već na celom svetu", rekao je Vlahović novinarima posle utakmice...Partizan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.