Vlado Glođović glavni sudija derbija

Izvor: TV Arena Sport, 25.Feb.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Glođović glavni sudija derbija

Glavni sudija 150. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde biće Vlado Glođović iz Vrbasa, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS).

Glođović ima 40 godina i prvi put u karijeri vodiće najvažniju i najveću srpsku utakmicu, a naslediće sugrađanina Milorada Mažića, koji je sudio prethodnih devet večitih derbija.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << ulozi pomoćnih sudija biće Nemanja Petrović i Uroš Stojković, četvrti arbitar je Dejan Petrović, a dodatne sudije su Aleksandar Vasić i Dejan Santrač.

Jubilarni 150. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 sati na stadionu u Humskoj.

Televizija Arena Sport će u subotu posvetiti pet sati programa, na svom prvom kanalu, jubilarnom 150. večitom derbiju. Studijski program koji ce voditi Anđela Anđelković i Ivan  Radulović počinje u 14:00 časova.

Uz voditelje iz studija Arene Sport, derbi će najaviti specijalni gosti Ljubiša Tumbaković i Goran Bunjevčević. Ekskluzivni materijali, veliki broj priloga, analize prethodnih derbija, izjave aktera i uključenja u glavne gradove u regionu biće nešto što će publiku uvesti u ovaj fudbalski spektakl iz Srajeva, Zagreba, Podgorice i Skoplja.

Ukoliko nemate Arena kanale i želite da budete u toku sa sportskim vestima širom sveta prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Neka ostane tako - U Humskoj bez remija 7 godina! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2016

Statistika nije posebno bitan faktor kada na red dođe "večiti derbi", ali jedan podatak posebno "bode oči" uoči subotnjeg okršaja Partizana i Crvene zvezde...U subotu će na stadionu u Humskoj u okviru 24. kola domaćeg fudbalskog šampionata snage odmeriti beogradski "večiti", a taj meč će imati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.