Vladimir dašić u partizanu?

Izvor: Kurir, 19.Jun.2009, 05:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir dašić u partizanu?

Jedan od najtalentovanijih krilnih igrača u Evropi i član podgoričke Budućnosti Vladimir Dašić (21, 206) veoma blizu je prelaska u Partizan! Posle povlačenja sa NBA drafta, očigledno je da je Dašićev sledeći korak nastupanje za klub koji igra u Evroligi, a idealna sredina je upravo srpski šampion, gde bi imao priliku da radi sa trenerom Duškom Vujoševićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Pošto reprezentativcu Crne Gore naredne sezone ističe ugovor sa ekipom iz Podgorice, a za produžetak saradnje ne postoje nikakve šanse, on će sigurno promeniti sredinu. Sportski direktor Partizana Dragan Todorić priznao je da crno-beli razmišljaju o sjajnom krilnom igraču, ali da problem predstavlja prilično veliko obeštećenje. Najnovije informacije iz Podgorice govore da je dogovor dva kluba sve izvesniji.

Sam Vladimir Dašić nikada nije krio želju da obuče crno-beli dres, u kom bi imao priliku da se pokaže na velikoj sceni i napreduje poput Novice Veličkovića ili Milenka Tepića.

- Trenutno imam više opcija, među kojima je i Partizan. Poznato je šta znači rad u šampionskoj ekipi Srbije i kakav je trener Duško Vujošević. Ipak, konačnu odluku doneću u dogovoru sa svojom porodicom i menadžerom. Traže me i Real, Barselona, Olimpijakos - rekao je Vladimir Dašić.

Sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović tvrdi da za njihovog igrača postoji veliko interesovanje klubova iz Evrope, te da iz Beograda nije bilo kontakata u vezi sa ovim transferom.

- Partizan nije kontaktirao sa Budućnošću u vezi sa ovim transferom. Interesovanje za Dašića pokazalo je više evropskih klubova i mi sada čekamo završetak nekih liga kao što je španska. Nama bi imponovalo da je on karijeru nastavio u NBA, ali nije imao garancije za plasman u prvoj rundi - izjavio je Pajović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.