Virtus odigrao i za Partizan

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 23:35

Virtus odigrao i za Partizan

Košarkaši Virtusa savladali su u Bolonju ekipu Valensije rezultatom 87:74 u meču 27. kola Evrolige.

Gosti iz Španije su bolje otvorili meč i imali inicijalnu prednost, ali je ekipa Luke Bankija prelomila meč tokom druge deonice.

Italijanski stručnjak je iskoristio da opravda reči predsednika kluba Luke Balardija koji je pohvalno govorio o radu Bankija od kako je zamenio Serđa Skariola.

U tome mu je pomogao iskusni Marko Belineli koji je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << druge deonice postigao devet od svojih 16 poena, završivši prvo poluvreme sa šest poena u nizu koji su odveli Virtus na dvocifrenu prednost.

Domaćin je u poslednjoj deonici stigao i do najveće prednosti od 17 poena posle pogođenih slobodnih bacanja Alesandra Pajole i tako oduzeli meču neizvesnu završnicu.

Najefikasniji je bio upravo Belineli sa 16 poena, dok je Džordan Miki imao 14 poena i sedam sokova. Kordinije sa 12 i Lundberg sa 11 su jedini još bili dvocifreni.

Kod Valensije je Kris Džons imao 20 poena, dok su svi ostali bili jednocifreni. Srpski plejmejker Stefan Jović je imao pet poena, četiri skoka, jednu asistenciju i ukradenu, ali i tri izgubljene lopte.

Evroliga, 27. kolo

Četvrtak

Alba – Makabi 71:106

PartizanAnadolu Efes 100:90

Virtus Bolonja – Valensija 87:74

Real Madrid – Panatinaikos u toku

Petak

18.45 Fenerbahče – Baskonija

19.00 Žalgiris Kaunas – Olimpijakos

20.00 Asvel – Olimpija Milano

20.30 Barselona – Monako

20.30 Bajern Minhen – Crvena zvezda

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.