Vildosa: Želim Partizan u finalu ABA lige

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 12:12

Vildosa: Želim Partizan u finalu ABA lige

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildosa izjavio je da nije znao ništa o Srbiji i da ga je menadžer nagovorio da dodje u Srbiju.

Bivši košarkaš Milvoki Baksa na Mali Kalemegdan je došao u oktobru prošle godine, a crveno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor i postao prvi Argentinac koji ie ikada nosio dres Zvezde.

"Dvoumio sam se zato što je nova zemlja, nisam znao ništa o njoj. Nisam govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jezik, niti sam znao nekoga iz ekipe. Bilo je teško da dodjem ovde. Na kraju je to dobra odluka. Posle dva, tri meseca, shvatio sam da je dobra odluka i prezadovoljan sam ovde", rekao je Vildosa na TV "Arena Sport".

Govorio je o životu u našoj zemlji, kao i o saigračima, navijačima i Partizanu.

Vildosa je otkrio i kako gleda na navijače u Srbiji.

"Puni su energije. To sam video i kod navijača Zvezde i kod navijača Partizana. Imam osećaj da jedva čekaju da dodje utakmica i onda ti jednostavno prenesu tu energiju. Nama to znači jer onda igramo motivisanije", kazao je Vildosa.

Argentinac je otkrio kakva je atmosfera u timu i koje su mu želje za kraj sezone.

"Dobra je atmosfera unutar ekipe. U svlačionici je sve dobro. U ABA čekamo da se završi prva faza, a posle ćemo da znamo ko ide u plej-of sa kog mesta i posebno gde će da bude Partizan. Čekamo njih. Da, voleo bih da u finalu ABA lige igramo protiv njih. To mi je dodatna motivacija", završio je Argentinac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VILDOZI SU CRNO-BELI DODATNA MOTIVACIJA: Želim Partizan u finalu ABA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023

Argentinac prezadovoljan dolaskom u Srbiju...Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza rekao je, gostujući na TV Arena sport u emisiji ''Oni vole Srbiju, da nije znao ništa o Srbiji i da ga je menadžer nagovorio da dođe u Srbiju... - Dvoumio sam se zato što je nova zemlja, nisam znao ništa o njoj....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.