Vijesti: Savić definitivno u Mančester sitiju

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijesti: Savić definitivno u Mančester sitiju

Stefan Savić će i definitivno postati član Mančester sitija! Kako prenosi crnogorski dnevni list „Vijesti” postignut je dogovor između sve tri strane, pa će se Savić postati novi Građanin.

Pre dva dana osvanula je informacija da je i Arsenal ponovo zainteresovan za Savića, oglasio se i njihov menadžer Arsen Venger, ali izgleda prekasno. U trku je bio uključen i Liverpul, ali kako sada stvari stoje jedan od najperspektivnijih igrača Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << će u utorak obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor sa sitijem!
Savić je u crno-belom taboru proveo samo godinu dana, po dolasku iz BSK Borče. Sjajne igre u Partizanu, pre svega u Ligi šampiona, ali o nastupi za crnogorsku reprezentaciju bili su presudni da mladi Mojkovčanin zapadne za oko brojnim skautima najvećih evropskih klubova.

Maestralna partija u kvalifikacionom duelu protiv Engleske na Vembliju kad je Crna Gora odnela bod (0:0), bila je presudna da za Savića najviše zagrizu klubovi iz Premijer lige.
Mediji su iz dana u dan prenosili da se za njega raspituju Roma, Milan, Inter, Atalanta, Sporting, Mančester junajted, ali je najkonkretniji bio prebogati vlasnik kluba sa Istlendsa, šeik Mansur bin Zajed Al-Nahjan, koji je ispunio veliku želju trenera Roberta Manćinija.
Kao što je poznato, 20-godišnji Mojkovčanin je bio na probi u Arsenalu u januaru prošle godine, ali je Venger nakon dužeg premišljanja odlučio da ga ne angažuje. Hteo je da se ispravi, ali će Savića sada morati da gleda u dresu velikog rivala...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.